Sidor

lördag 5 februari 2011

Ny headerbild...

...kände jag för idag! Det är väl förmodligen alla år med egen hemsida som gjort att man gärna vill förändra lite grann då och då. Det är ju inte mycket man kan förändra i en blogg, mer än headerbilden och lite färg och annat. Någon svart bakgrund kommer det däremot aldrig att bli i min blogg! Jag vet att många har det och tycker att bilderna gör sig så mycket bättre på det, men jag har såå svårt för att läsa vit text på svart botten, så jag får alltid markera allt för att läsa texten i grått istället!Nu skiftar jag headerbild från en bild från
den kallaste dagen i december i Skåne...

...till en februaribild från år 2009.
Tre dagar efter Alla Hjärtans Dag
fann jag och maken detta helt underbara

ishjärta
i ån vid Hovdala slott i Skåne!
Ha en skön lördag
du som ev. tittar in!10 kommentarer:

 1. En spesiell ny header, gratulerer! Den er vakker! :) Men det er også den andre.. Ja jeg synes det er moro å skifte headerbilde iblant..

  Hvordan går det å lese bloggen min? Den er sort med bers-lignende skrift.. Håper du ikke har vasker med å lese den, kontrasten blir større med hvit skrift på sort bakgrunn..

  Ønsker deg en riktig god helg med klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 2. A very headpicture on your blog, well done Pia.

  have a nice weekend.

  warm greetings,from Holland, Joop

  SvaraRadera
 3. Helt klart att den här headern passar bättre nu när vi längtar efter våren. Snyggt. Ha en bra lördagskväll. Kram. Anita

  SvaraRadera
 4. Jättefin ny header! Om jag inte vore så lat skulle jag göra om min...men jag har bytt ett par gånger och är rätt nöjd med den jag har nu. :)
  (och det blir nog vampyr-country ikväll ;)
  Ha det gott!!
  (Har suttit på balkongen en stund idag!)

  SvaraRadera
 5. Såg direkt då jag kom in här att du hade bytt header, och lade med en gång till det fina ishjärtat på stenen. Det är så härligt med allt fint som naturen bjuder oss på i både färger och former.
  Bilden är såååå fin!
  Ha en fin kväll!
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 6. Det var en jätte vacker bild och den passade perfekt in :) Jaså ni har haft storm idag hos er.. här hade de sagt att vi skulle få det idag ...men vi hade nästan vindstilla och sen klockan ett .. då kom solen fram mellan molnen :)
  ha en fin kväll nu
  kram :)

  SvaraRadera
 7. Hello..I kind of agree with what your saying about the header being dark and reading..maybe strains the eyes a little. Your photos are a beautiful seasonal comparison! I enjoyed these. My best,
  Regina~

  SvaraRadera
 8. Morning! Superduper fin bild! Är ishjärtat äkta också!? Helt otroligt i så fall! Liksom dina gröna fingrar! Jag ömsom gullar o ömsom hotar...inget hjälper, fniss!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 9. Tack alla för era trevliga kommentarer! :) :)

  Måste ju tala om att ishjärtat var så äkta som det kunde bli. En ensam sten mitt i ån hade fått detta underbara ispansar runt sig, så vattnet runt stenen måste ha sjunkit undan en bra bit. Vi tyckte det var helt fantastiskt att få syn på det!
  Kram Pia

  SvaraRadera

Hej kära besökare!
Kul om du lämnar en kommentar efter dig,
så jag vet att du hälsat på!
Med vänlig hälsning/Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...