Sidor

lördag 16 juli 2011

Har tidningen Allt om Trädgård...

...hörselskadade försäljare?????

Tidningen Allt om Trädgård som kom i min brevlåda igår...


Jag blev uppringd för fyra veckor sedan av en försäljare från Allt om Trädgård, som frågade om jag var Ann ...... Njae, sa jag, det är ett av mina namn, men inte mitt tilltalsnamn och så talade jag om att jag heter PIA.
Då skulle han ändra det där i sitt register så att det blev rätt. Jag har liksom varit prenumerant ett flertal gånger tidigare. Det brukar bli så att man går på deras "Få tre nummer för 59:- + sekatör + lökar" eller vad det nu kan vara de lockar med för året. Att det tillkommer porto på 29,50 står alltid med minitext lite undanskymt någon annanstans.

Ska kanske inte gå in på hur länge denne vältalige kille höll på att försöka få mig över på deras sida! Vilken svada! Efter ett tag var mina öron så bedövade att jag inte tror att jag uppfattade någonting av vad han sa!

För att göra en lång historia kort, så anlände tidningen igår och när jag vände på den för att få den ur plastöverdraget brast jag ut i ett gapskratt...
...för den var adresserad till denna personen!
Undrar om hon bor i Finland kanske?

Aldrig någonsin tidigare,
och jag lär nog aldrig någonsin igen
få se den här unika stavningen
på det "svårstavade" namnet
PIA!!!!!


Ha en skön fredag bloggvänner
och andra besökare! :o)9 kommentarer:

 1. HIhi otroligt, hur svårt kan det vara ;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja, det låter mera Finland, faktiskt! Tänk vad somliga kan krångla till det!

  SvaraRadera
 3. Haha, han kanske var från Skåne, då blir det kanske så med uttalet? Peija..hihi...Mitt namn är nästan aldrig rätt.. (Ditte heter jag vid sidan av Yvonne) :D Jag brukar också ta såna där kortpren. ibland. Man får rätt mycket fast det är porto på också! :) Ha det gott!! Kram från ett molnigt Värmland.

  SvaraRadera
 4. Svar: Yvonne, jag är från Skåne! *hi hi*
  Men jag uttalar inte mitt namn sååå i alla fall!
  /PIA

  SvaraRadera
 5. Hehe! Flott historie Pai!!
  Skjønner ikke at det går ann å skrive navnet ditt feil, Ipa!

  SvaraRadera
 6. Ja ja .. den kom ju fram till dig ;) Danska var det i alla fall inte stavat på ;)
  kram/Mimmi

  SvaraRadera
 7. Hi,hi artig historie. Du får sende dem linken til blogginnlegget ditt, så får de vel seg en god latter selv tenker jeg.
  Ha en riktig god uke til deg.

  SvaraRadera
 8. Hehe morsomt, nei lett skal det visst ikke være :-) Så mange fine innlegg du har laget mens jeg har vært på ferie, jeg liker både gresshopper, snegler og øyenstikkere. Og nydelige blomster har du i massevis. Tusen takk for kommentarene dine, jeg har ikke hatt mulighet til å kommentere hos noen. Det trege nettet gjorde at jeg fallt ut hver gang jeg prøvde, og å laste et blogginnlegg tok evigheter. Men, nå er jeg hjemme igjen og prøver å ta igjen alt sammen :-) Vel, solen har forsvunnet igjen så jeg har god tid... Men jeg et takknemlig for at den var ofte fremme i ferien vi hadde, det teller masse :-)

  SvaraRadera
 9. Hahaha, jag säger då det... Ditt namn är ju inte speciellt svårstavat, så man kan ju undra hur han tänkte där när han skrev in ditt namn :))
  Kram Maria

  SvaraRadera

Hej kära besökare!
Kul om du lämnar en kommentar efter dig,
så jag vet att du hälsat på!
Med vänlig hälsning/Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...