Sidor

torsdag 14 november 2013

Vad gör ryssarna med min blogg?

De senaste dagarna har jag lagt märke till att min blogg får en massa direktlänkade besök från Ryssland - cirka en gång timmen idag! Varför? Önskar det fanns något jag kunde göra själv för att stoppa detta. De åker snålskjuts på min blogg på något sätt. Kolla min Fedjit-räknare längre ner i bloggen, där ser man de senaste besökarna och man kan även klicka upp utförligare information om var, hur och när.
/Pia

8 kommentarer:

  1. Det verkar handla om bloggens url... Ändra bloggens url är ju inte gärna något man gör, men kanske det vore idé att göra just det?

    SvaraRadera
  2. This is less, Pia.
    I understand there is nothing of why people do bad things.
    I hope the problem will be unloaded quickly.
    Greetings Irma

    SvaraRadera
  3. Du verkar ha virus i datorn , aldrig hört om detta

    SvaraRadera
  4. Hei du herlige!!jeg måtte smile når jeg leser bloggen din!Den er såå hverdagslig og fullt med humor!!lo godt når jeg såg det blogginlegget under hihihiihihiihihih
    Men jeg tenker dette med disse russerne.Ja hvor kommer de fra?Jeg og har hatt enormt besøk av dem.engang tittate jeg på deres side..og det var en sex side!!!Jeg ble såå forbauset for jeg har joikke noe med det å gjøre.Neiiii..jeg fatter inte noe ut av det..Før så fikk jeg mangen anonyme svar,helt til jeg begrenset svar til å gjelde bare brukere av medlemmer av kontoen og google.Og så var det google.Jeg opprettet en blogg bare for meg selv for en måned siden..du vet..avogtil er det greit å bare skrive for seg selv..men hva så jeg når jeg sjekket statistikken!!!!!Mangen hadde jo vært og kikket selv om den var ikke vist i min blog profil..jeg fant ut..omsider at dem kan se det på google startsiden min..bilder og sånt som jeg legger ut kommer jo opp der..alt faktisk, vist ikke man er oppmerksom og merker ALT privat.

    Jeg og er treg med å blogge.Det er såå mye annet liksom.og så er jeg litt lei av fantastiske bilder.Kansje jeg kommer tilbake til jul eller våren.jeg vet ikke.Da må jeg ønske deg alt godt og takk for en virkelighetsnær opplevelse hos deg.
    Hilsen Anita

    SvaraRadera
  5. Verkligen konstig! Man undrar ju varför just din blogg drabbas ... har inte hört det hos någon annan...

    SvaraRadera
  6. Hei Pia!
    jeg hadde dette problemet en tid tilbake også!
    de kommer og går ennå, men svært få. hadde det vært vanlige folk bak disse besøkene, bloggere, så.. men det er det ikke.. jeg innbiller meg det kan være robotmaskiner, som bare kjører og søker gjennom bloggen etter linker og emailadresser etc..

    Men obs! Gå ALDRI tilbake på en link!!

    Håper det retter seg.
    Jeg hadde bloggen min privat en stund.. da ble det bedre.. men så kom det tilbake.. nå er det mer sporadisk. tror det er flere som opplever dette..

    Klem fra meg og god søndag! :)

    SvaraRadera
  7. En opplysning til.. kjører de mye på gamle innlegg i bloggen din? det gjorde de hos meg. jeg tror det er sannsynlig at det er crawlers, eller såkalte søkeroboter..

    SvaraRadera
  8. Hej alla ni som skrivit kommentarer här!
    Nu verkar ryssarna ha lämnat min blogg (igår faktiskt) och vad jag kunde se så handlade det om en sida där man kunde skriva in en webadress och sen skulle de räkna ut vad sidan var värd! Deras sida hette något med vampyrer o statistik!
    Det händer mycket bakom kulisserna, men kollar man aldrig någon statistik så får man aldrig veta!
    Tack för ert intresse, ni som skrev! Kram Pia

    SvaraRadera

Hej kära besökare!
Kul om du lämnar en kommentar efter dig,
så jag vet att du hälsat på!
Med vänlig hälsning/Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...