Sidor

söndag 4 mars 2012

Hur gör du?

Hur gör du när du besöker de som du har i din blogglista?
Går du alltid direkt in i senaste inlägget?
För att slippa klicka upp ny sida om du vill kommentera?
Eller klickar du upp bloggens startsida?
Jag har sett många här hos mig som alltid går direkt till senaste inlägget.

Om man då skulle vara snabb någon gång och lägga ut två inlägg samma dag, då kan man nästan vara garanterad att ingen tittar på ditt första och inte heller kommenterar där. Lite trist kan jag tycka.
Bloggers blogglista ger en faktiskt båda möjligheterna att besöka de som man har i listan,
så det är ju lika "svårt" vilket som egentligen.

Själv klickar jag ytterst sällan in mig på bara senaste inlägget.
Jag brukar gå till startsidan, för jag vill gärna se om jag missat något inlägg först.
Har faktiskt också sett ibland några som ställt enkla frågor,
som de kunde fått svaret på OM de kikat på tidigare inlägg först.

Varför detta inlägg? Inte för något särskilt, bara kom till att tänka på det!
Och kanske för att jag märkt att ens nya inlägg liksom "slår ut" ens tidigare,
när gästerna enbart går på det "senaste".
Någon som känner igen detta fenomen hos sig?13 kommentarer:

 1. Jag har aldrig haft mera än ett blogginlägg per dag så jag kan inte säg för min egen del hur det är .Jag går alltid in via instrumentpanelens inläggslista där kommer noga alla inlägg med men nog händer det att man missar något äldre ,Det finns något som heter tiden räcker inte riktigt till ibland ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Jag har ju bloglovin, där ser man flera inlägg! Jättebra tycker jag. Kollar en gång om dagen ungefär...

  SvaraRadera
 3. Jeg går også alltid inn på startsiden, og bruker å se nedover siden om jeg har gått glipp av noen innlegg. Noen ganger bare leser jeg, og noen ganger kommenterer jeg på flere innlegg (som nå :-))

  Jeg har noen ganger lagt ut to innlegg på en gang. Stort sett er det bare det øverste som får kommentar, men det hender at noen også kommenterer på begge.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle ha fortsatt och tittat vidare på dina "gamla" inlägg även om du inte hade skrivit det :) Jag går alltid in på startsidan för att se vad jag missat...Jättefina bilder här nedanför på svanarna också! Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Dette er gjenkjennende. Jeg pleier å gjøre som deg, går på startsiden:))) KRAM:)

  SvaraRadera
 6. Går alltid in på startsidan för att se att jag inte missat något...
  Vet att jag gjort ett par inlägg samma dag och att inte någon har kommenterat det första och då känns det lite trist - speciellt om man lagt mycket tid och många bilder på just det inlägget...
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jodu jag gör så att jag kollar min blogglista till höger o SER hur mycket jag missat - på de jag följer. HAr dock kommit på att jag har de senast inlagda som jag vill följa INTE kommit med i listan?? har inte haft tid att kolla hur jag ska göra för att få med dem där.??
  Har jag inte varit inne på länge så trycker jag på Bloggens namn/inte inläggets början/ o då får man hela raddan med "gamla" inlägg sidan ner
  Ja lite kryptisk förklaring, men sån är jag Ninne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ninne!
   Jo, jag fattade hur du menade! :)
   Detta gäller nu för GAMLA gränssnittet, nya tyckte jag inte om så där vet jag inte hur det ser ut!
   Gå in på instrumentpanelen och klicka på designlänken. På designsidan klickar du på den lilla rutan där dina älsklingsbloggar finns. Då kommer det upp ett nytt fönster och där får du lägga in dina nya bloggar manuellt! Tror inte det finns något automatiskt sätt, utan man får själv göra detta!
   Kram Pia

   Radera
 8. Tack alla för era kommentarer på detta inlägg! :)
  Intressant att läsa hur ni brukar göra!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Nu har jag läst ditt senaste också ;) Och bloglovin gillar jag skarpt! Det håller reda på mina favoritbloggar, så jag kan se alla nyare inlägg (och de äldre också)

  SvaraRadera
 10. Hehe.. ja du Pia, du spør du.. ;) Og hva gjør så jeg? Jeg gjør nok litt forskjellig.. slik en tid, sånn en annen gang.. Akkurat i kveld går jeg og svarer de som har gitt meg kommentar på det nest siste innlegget mitt.. Sjelden gang imellom kan jeg også se en følger hos en annen, f.eks en annen følger inne hos deg, som også jeg følger, men som jeg ikke har sett på en stund.. da går jeg til den også.. og så fortsetter jeg nedover listen min på kommentarene som er gitt meg..
  Andre ganger kan jeg ploppe innom de som oppdaterer seg akkurat der og da.. særlig om det er lenge siden jeg var hos den eller den.. men de gangene jeg går inn på de som oppdaterer seg, har jeg selv oppdatert meg.. om du forstår hva jeg mener? :)

  Jeg har også lurt på dette, hva de andre gjør..
  Og jeg gjør forskjellig altså.. litt sånn.. litt sånn.. Jeg klikker meg enten inn på startsiden der jeg kan se flere innlegg nedover, eller så går jeg direkte og etter å ha kommentert, så kan jeg gå videre nedover på *eldre innlegg* og bla meg nedover.. Men NÅ når jeg har hatt en pause, blir det såååå mange å gå nedover på, at det går bare ikke.. Men inntil nå, så har jeg bladd meg nedover alle innlegg jeg tidligere ikke har sett.. men kommentert bare på de første par innleggene.. Likevel får jeg med meg de gamlere.. spørs hvor mange innlegg som skrives iløpet av en uke.. om noen skriver hver eneste dag, og det er lenge siden jeg har vært inne og blogget, da sier det seg selv.. at jeg ikke rekker.. men jo- jeg ser det meste.. :)

  Nå skal jeg bla meg videre nedover.. i din blogg :)

  Ha det fint så lenge vennen! Klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 11. hej på dig pia-fia;-) jag brukar alltid på alla bloggar jag följer gå via startsidan är min mening iallafall..då blir det ju från senaste inlägget jag läste och så jag inte missar något inlägg! nuförtiden så hinner jag ju inte kolla andras och blogga själv VARJE dag,men det är ju tur att när jag sätter mig i lugnan ro och läser era bloggar så kan jag läsa alla nya ni lagt in:-) kram på dig

  SvaraRadera
 12. Jag går till startsidan och läser alla inlägg jag ev skulle ha missat.

  SvaraRadera

Hej kära besökare!
Kul om du lämnar en kommentar efter dig,
så jag vet att du hälsat på!
Med vänlig hälsning/Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...